Contact Gegevens


Home - Contact

Adres   Nic Beetsstraat 5
Postcode   7131WC
Plaats   Lichtenvoorde
Telefoon   06 - 36 21 36 76
e-mail  
     
k.v.k.   58161449
Social media   Facebook Iedereen Kan Bakken   Linkedin - Annemarie Bloemberg

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemarie Bloemberg en ik woon in Lichtenvoorde. Mijn carrière ben ik begonnen in een kleine ambachtelijke bakkerij. Waar ik heb geleerd om brood- en banketproducten te maken. Van daaruit ben ik doorgegroeid naar een banketbakkerij. In deze periode heb ik mijn opleiding tot specialist banketbakker behaald.
De laatste 9 jaar ben ik werkzaam als docent brood- en banketbakker op een MBO, hiervoor heb ik de HBO opleiding consumptieve techniek 2e graads docent gedaan.

Zowel tijdens de periode in de bakkerij als op school vond ik het erg leuk om thuis actief te blijven bakken. Hierdoor is het idee ontstaan om deze kennis te bundelen en cursussen en workshops aan te bieden.

Mijn visie voor deze bakworkshops is het bakken vanuit de basis. De mixen in de supermarkten laat je staan en met de basisgrondstoffen ga je producten maken. Met een kleine hoeveelheid theorie als basis, wat tips en oefening in de praktijk, is dit absoluut niet moeilijk.

Mijn grootste passie is het overbrengen en delen van mijn kennis. Ik ben een docent die graag haar kennis deelt in een andere omgeving en sfeer door middel van bakworkshops te geven.