Iedereen kan bakken | Recepten en bakgerei


Avana 9 stuks roestvrij stalen uitsteekvormen groente fruit uitsteekvormen dieren vorm groentesnijder koekjes snijder cookie cutter groentesnijder beschermende greep voor kinderen (groen) -

Avana 9 stuks roestvrij stalen uitsteekvormen groente fruit uitsteekvormen dieren vorm groentesnijder koekjes snijder cookie cutter groentesnijder beschermende greep voor kinderen (groen)
Kenmerken: Roestvrijstalen uitsteekvorm voor groenten en fruit in negen verschillende vormen voor kinderen van AVANA <br /> Materiaal: wij hebben gekozen voor een robuust roestvrij staal voor een lange levensduur en optimale functionaliteit. Het oppervlak is door de groene kunststof afdekkingen comfortabel en veilig. Ze geven de uitsteekvormen een betere grip en beschermen de handen bij het gebruik. Levensmiddelvriendelijk – de fruit- en groenteuitsteekvormen zijn vrij van BPA, lood, kwik en ftalaten. Ook na langdurig gebruik blijft het roestvrij staal vrij van roest. Multifunctioneel & praktisch – de uitsteekvormen kunnen voor groenten, fruit, koekjes en elke decoratie worden gebruikt. De vormen kunnen zonder problemen met de hand of in de vaatwasser worden gereinigd, zonder de groene afdekkingen. Uniek: de vele verschillende vormen maken het anders zo lekkere lunchbrood of koekjes bakken voor kinderen tot iets heel bijzonders. Individualiteit voor elke maaltijd. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit. U krijgt van ons een 30 dagen geldteruggarantie! Als er iets niet in orde is met uw zending, stuur dan de goederen gewoon gratis terug of neem contact op met onze AVANA-klantenservice, zodat wij een optimale oplossing voor u kunnen vinden. <br /> Materiaal: wij hebben gekozen voor een robuust roestvrij staal voor een lange levensduur en optimale functionaliteit. Het oppervlak is door de groene kunststof afdekkingen comfortabel en veilig. Ze geven de uitsteekvormen een betere grip en beschermen de handen bij het gebruik. Levensmiddelvriendelijk – de fruit- en groenteuitsteekvormen zijn vrij van BPA, lood, kwik en ftalaten. Ook na langdurig gebruik blijft het roestvrij staal vrij van roest. Multifunctioneel & praktisch – de uitsteekvormen kunnen voor groenten, fruit, koekjes en elke decoratie worden gebruikt. De vormen kunnen zonder problemen met de hand of in de vaatwasser worden gereinigd, zonder de groene afdekkingen. Uniek: de vele verschillende vormen maken het anders zo lekkere lunchbrood of koekjes bakken voor kinderen tot iets heel bijzonders. Individualiteit voor elke maaltijd. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit. U krijgt van ons een 30 dagen geldteruggarantie! Als er iets niet in orde is met uw zending, stuur dan de goederen gewoon gratis terug of neem contact op met onze AVANA-klantenservice, zodat wij een optimale oplossing voor u kunnen vinden.
Artikelnummer: B07H3BP8TM - amazon.nl
Merk: Avana
Prijs: € 11,95
Meer