Iedereen kan bakken | Recepten en bakgerei


Fissler intensa/roestvrij stalen pannenset, 5-delig, kookpannenset, potten met deksel, stapelbaar, gietshulp, inductie, alle warmtebronnen (3 kookpannen, 1 braadpan, 1 steelpan zonder deksel) -

Fissler intensa/roestvrij stalen pannenset, 5-delig, kookpannenset, potten met deksel, stapelbaar, gietshulp, inductie, alle warmtebronnen (3 kookpannen, 1 braadpan, 1 steelpan zonder deksel)
Kenmerken: Maat:5-delig&nbsp;|&nbsp;Stijlnaam:SingleKijk uit naar koken. Fissler staat voor kookgerei van wereldklasse Met de merkboodschap "Kijk uit naar koken", richt dit al lang gevestigde bedrijf zich op iedereen die kookt met plezier en passie. Of het nu gaat om een sociale avond met vrienden of snel, vitaminerijk koken voor het hele gezin - op de voorgrond is de ervaring van voorbereiding, het stimuleren van de zintuigen bij het koken, sissen, roeren en kruiden. Voor die momenten biedt Fissler doordachte en goed gemaakte potten en pannen, snelkookpannen, wokken, braadpannen, messen en keukenhulpjes aan gepassioneerde koks. Ons brede productassortiment heeft een verscheidenheid aan designlijnen voor elke vraag en elke smaak om het ideale kookgerei met de juiste smaak te bieden en zo het plezier van koken te garanderen. <br /> Hoogwaardig: de 5-delige Kookgereiset in verfijnd design is gemaakt van roestvrij staal 18/10, de pannen zijn aan de binnenkant mat gepolijst. Multifunctioneel: dankzij de vele bijzondere eigenschappen zoals een schenkrand, de stapelfunctie ook bij dezelfde diameter, de geïntegreerde maatschaal, de dekselaflegfunctie en de afgietfunctie overtuigt de pannenset perfect in het dagelijks leven. Veelzijdig: de pannenset is geschikt als soeppan, groentepan, noedel en pasta pan, braadpan / stoofpan (platte kookpann) voor het aanbraden en stoofen. Bodem voor alle warmtebronnen: dankzij de Cookstar bodem zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen: gasfornuis, elektrische fornuis, caraanfornuis, en inductie. Inhoud: braadpan 20 cm/ 2,3 L, kookpan 16 cm / 1,9 L, kookpan 20 cm / 3,2 l, kookpan 24 cm Ø / 5,1 l, steelpan 16 cm / 1,4 l zonder deksel. <br /> Hoogwaardig: de 5-delige Kookgereiset in verfijnd design is gemaakt van roestvrij staal 18/10, de pannen zijn aan de binnenkant mat gepolijst. Multifunctioneel: dankzij de vele bijzondere eigenschappen zoals een schenkrand, de stapelfunctie ook bij dezelfde diameter, de geïntegreerde maatschaal, de dekselaflegfunctie en de afgietfunctie overtuigt de pannenset perfect in het dagelijks leven. Veelzijdig: de pannenset is geschikt als soeppan, groentepan, noedel en pasta pan, braadpan / stoofpan (platte kookpann) voor het aanbraden en stoofen. Bodem voor alle warmtebronnen: dankzij de Cookstar bodem zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen: gasfornuis, elektrische fornuis, caraanfornuis, en inductie. Inhoud: braadpan 20 cm/ 2,3 L, kookpan 16 cm / 1,9 L, kookpan 20 cm / 3,2 l, kookpan 24 cm Ø / 5,1 l, steelpan 16 cm / 1,4 l zonder deksel.
Artikelnummer: B002RWZDAG - amazon.nl
Merk: Fissler
Prijs: € 361,03
Meer