Iedereen kan bakken | Recepten en bakgerei

Houten deegrol voor kinderen, 1 stuk, 25 cm, robuust pastamhout uit Europa, zonder as, comfortabel deeg op de bakplaat uitrollen, kleine handgrepen voor kinderen om te bakken, accessoires voor kinderkeuken, kinderspeelgoed van beuken, duurzaam keukenaccessoires. -

Houten deegrol voor kinderen, 1 stuk, 25 cm, robuust pastamhout uit Europa, zonder as, comfortabel deeg op de bakplaat uitrollen, kleine handgrepen voor kinderen om te bakken, accessoires voor kinderkeuken, kinderspeelgoed van beuken, duurzaam keukenaccessoires.
? Robuust duurzaam: de stabiele deegroller met handgreep in de afmetingen 25 x 4 x 4 cm is uitgerust met een doorlopende houten as. De as en het harde hout van het beukenhout zorgen voor duurzaam plezier en een gemakkelijk uitrollen van deeg in de keuken. ? Eenvoudig in gebruik: het deegroller is een ideaal accessoire voor de speelkeuken of grote keuken. Met de deegroller kan je kind cake-, pizza- en specerijdeeg heel eenvoudig en gelijkmatig uitrollen. ? Cadeau-idee voor kinderen: als beloning of verjaardagscadeau – je kind zal zich zeker verheugen over de deegroller voor de speelkeuken. De rol kan voor elke kinderkeuken worden gebruikt en maakt kleine bakkers tot echte professionals. ? Veilige materialen: vooral in de omgang met kinderen die alles graag in de mond nemen, is het belangrijk om op hygiënische speelgoed te letten. Met onze natuurlijke en onbehandelde deegroller voor kinderen van glad beukenhout, zijn je kleintjes veilig beschermd tegen afsplinterend hout en ziektekiemen. ? Gezamenlijk feestplezier: het keukenaccessoire voor speelkeukens zorgt voor kinderen van alle leeftijden op kinderverjaardagen voor veel plezier. Samen kan met vrienden worden geprobeerd om met het deegroller de eigen taart of koekjes in de kinderkeuken te bakken.
Artikelnummer: B002LIPBIA - amazon.nl
Merk: Hofmeister Holzwaren
Prijs: € 2,75
Meer info